Gyógyszer helyett gyógymód

Amikor felületesen cseverészel az emberekkel, közben az az érzésed támad, hogy a másiknak mennyire jó. Ezt hallod. De amikor elkezdesz beszélgetni, lehull a lepel. Bajok, betegségek – szomorú vallomások tanúja leszel. Miért van az, hogy az ember éveken át nem képes szabadulni betegségétől, pedig annyi gyógyszert próbált már?

A gyors válasz az, hogy félreértjük a gyógyítás mechanizmusát. A reklámok, szóljanak orvosságról vagy alternatív gyógyító szerről, mind azt mondják, hogy vedd be őket, és a dolgok megoldódnak. Mi ezt elhisszük, és baj esetén gyógyszert keresünk, nem gyógymódot. A két személet között óriási különbség van.

A betegség a test utolsó figyelmeztetése. Így adja tudtodra, hogy életedben valamit nem veszel észre. Rossz döntéseket hozol, sanyargatod önmagad, mégis folytatod utadat a zsákutcába. Ilyenkor a test szól. Üzenetét azonban általában nem meghallgatni, hanem elnémítani igyekszünk. Ez a hangtompító a gyógyszer. Ragtapasz, amelyet ráteszel tested „szájára”, hogy hallgasson el végre. Egy ideig hallgat is, aztán amikor a ragtapasz leválik, újra megszólal. Te pedig még erősebb tapaszt keresel, és képes vagy ezt tenni évekig, évtizedekig.

A gyógymód ezzel szemben az, hogy tested szavára hallgatva elfordulsz a rossz irányból, és életedből kezded kigyomlálni mindazt, ami pusztít. Elég naponta egy kis lépés, ugyanis a sietség szintén rombol.

 

 

 

 

Lelki fröccsKoller Pétergyógyszer

Ajánló