Sziasztok!

Bizony, megint eltelt egy év, és ismét túl vagyunk egy nagyon szép napon, a kedves tanítóink napján. Ugye nem felejtettétek el felköszönteni pedagógusaitokat pénteken, március 28-án? Ezen a napon csak öt óránk volt, és bizony azokon sem tanultunk.

Az első kettő az osztályfőnökökkel volt, ekkor adtuk át a virágokat, majd beszélgettünk, nagyon jó volt. A harmadik óra alatt pedig az egész iskola összegyűlt a folyosón. Minden osztály szavalatokkal és énekekkel köszöntötte a pedagógusokat. Igazán megható volt, egy-egy oktatónak még a könnye is kicsordult. Ti mivel leptétek meg tanítóitokat?

A gyerekek műsora után az igazgatónk mondott egy nagyon hosszú beszédet arról, miért jó tanárnak lenni. Alig várom, hogy én is taníthassak, és engem is szép virággal és verssel köszöntsenek a diákjaim. Remélem, addigra nem fog feledésbe merülni ez a szép nap.

Mivel már délben hazamehettünk az iskolából, egész hosszú délutánom volt a játszásra. Nem is haboztam: elővettem rég nem látott játékaimat, így az egész napom szórakozással telt.

Legyetek jók!

Huncutka

 

 

Huncutkatanítóink napjaműsor

Ajánló