Idén tavasszal a férfiak meghódítják a nők szívét

Foglalkozzunk a fiúkkal is!


Idén tavasszal a férfiak meghódítják a nők szívét

A divat minden évszakban változik, s habár nem mindig nyűgöznek le a híres tervezők újító és olykor meghökkentő alkotásai, azért mégis meglestük a jelenlegi férfikollekciókat, összegyűjtöttük a tavaszi idény meghatározó jegyeit. Ötletadó képeket is mellékelünk.

A srácoknak, férfiaknak szükségük lesz némi merészségre ahhoz, hogy belevessék magukat az új irányzatokba. De természetesen a hétköznapokban nem kötelező tökéletesen utánozniuk a divatbemutatókon látott modelleket. Hiszen akkor is divatosak lehetnek, ha akár csak egy-két új elemet építenek be ruhatárukba. Aki igazán jó megjelenésű szeretne lenni, csakis igényes, minőségi anyagokat viseljen.

A divat világa a huszadik század 50-es és 60-as éveibe – James Dean és Elvis Presley korába – repít minket. Ennek megfelelően a felsők feszesebbek lettek, a nadrágok leszűkültek, s visszatértek a halványan csíkos és enyhén kockás szürke vagy fehér zakók és a ballonkabátok.

A kötött kardigánok fontos szerephez jutnak a szeszélyes tavaszi időjárásban. Sokszor a zakót helyettesítik – persze nem az öltönyét, hanem a sportos, lezser összeállításokban. Lehetnek egy- és kétsoros gombolásúak vagy cipzárosak.

Ajánló