Sport

A szlovák labdarúgó-válogatott nem lesz ott az oroszországi világbajnokságon, de az utolsó fordulóig versenyben volt a továbbjutásért. Négy dolog, amit a most véget ért selejtezősorozat megmutatott. 

Budapest | Felmerült, hogy a DAC előző edzője irányíthatná a magyar labdarúgó válogatottat.
Manchester | Josep Guardiola, a Manchester City vezetőedzője úgy fogalmazott, a kedden 2-1-re legyőzött Napoli talán a legjobb labdarúgócsapat, amellyel pályafutása során találkozott.
Madrid | A Real Madrid és a Tottenham Hotspur vezetőedzője is a kapusok teljesítményét emelte ki, miután a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában a két csapat 1-1-es döntetlent játszott kedden.
Budapest | Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke szerint az andorrai vereség után kapott második esélyt nem tudta kihasználni a kedden menesztett Bernd Storck szövetségi kapitány, mert menet közben elfogyott körülette a levegő.
1
Budapest | Bernd Storck és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) közös megegyezéssel szerződést bontott, így a német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott.
78 328 néző, csaknem ötmillió eurós rekordbevétel, a Derby della Madonnina, az Internazionale és az AC Milan összecsapása ismét megmozgatta a világ szurkolóit. 
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) ma éjjeli rajtja előtt úgy tűnik, akár a tavalyi, a két évvel ezelőtti vagy a 2014/15-ös szezon-felvezetőt is újrahasznosíthatnánk.
Párizs | Neymar, mint a Paris Saint-Germain friss sztárigazolása csaknem 3 millió eurós különjutalmat kapna francia klubjától, ha kiérdemelné a France Football magazin Aranylabdáját.

A nap mondata»

Ružena Szabová,a Specializált Bíróság bírója a faliújságtender-ügyben hozott ítélet indoklásában