Sport

Idén bekerült a bűvös első százba, megnyerte a nagy presztízsű orléans-i challenger-tornát, a marseille-i ATP-tornán pedig negyeddöntőt játszhatott. 

Budapest | Magyarország annak ellenére megtartotta 53. helyét a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, hogy a válogatott november 9-én, barátságos mérkőzésen 2-1-re kikapott Luxemburgban. 
Budapest | Magad, uram címmel megjelent Fa Nándor életrajzi könyve.
London | Oumar Niasse, az Everton csatára az első labdarúgó a Premier League-ben, akit szimulálásért visszamenőleg eltiltottak.
London | Nincsen másik jelölt Jean Todt mellett a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöki tisztségéért, így várhatóan harmadik ciklusát kezdheti meg a szervezet élén.
A Chicago Fire 29 éves csatárát, aki Magyarországon, Lengyelországban és az Egyesült Államokban is gólkirályi címet szerzett, a budapesti győztes találkozó után faggattuk.
Harmadik mérkőzésén csapata legeredményesebb játékosa volt a Malacky ellen (21:27) a hétgólos Árokszállási Ádám. 
Madrid | Többmeccses eltiltásra számíthat Dani Carvajal, a Real Madrid labdarúgójának ügyét az európai szövetség (UEFA) etikai és fegyelmi bizottsága tárgyalja.
Stockholm | Tíz év után nem Zlatan Ibrahimovicot választották az év labdarúgójának Svédországban, a 2017-es aranylabdát az orosz FC Krasznodar védője, Andreas Granqvist érdemelte ki.

A nap mondata»

Robert Fico üzenete a bérpótlék ellen tiltakozóknak. A kormányfő egyébként már kihirdette, hogy egy cégnél hamarosan végigcsinál egy éjszakai műszakot