Kultúra

London |

És amit megpróbálnak nőkkel, azt férfiakkal is megpróbálják" - hangoztatta a brit énekes.

Budapest | A Sorstalanság című magyar film zenéjét is jegyző mester nagy megtiszteltetésnek nevezte és megköszönte a rangos kitüntetést.
Varsó | Roman Polanski egy ifjúságáról szóló dokumentumfilm kedvéért Lengyelországba látogatott - közölte kedden a KRK lengyel filmstúdió.
London | Cher is szerepel a Mamma Mia filmmusical folytatásában, az Oscar-díjas színésznő, énekesnő a Twitteren közölte a hírt.
Az ekecsi Kuttyomfitty Társulat vasárnap délelőtt a budapesti Nemzeti Színház nagyszínpadán mutatja be Cirkusz folklórikusz című műsorát, október 24–25-én pedig a kassai Thália Színházban vendégeskednek az Ördöngős dudással.
Budapest | Tizennyolc év után ismét  koncertet ad Magyarországon Enrique Iglesias. A latin pop királyának tartott spanyol énekes 2018. március 11-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.
Kerekes Vica és Jaro Rihák Budapesten, a Gellért téren, késő délu­tán. Játszani hívja a pozsonyi rendező a több országban dolgozó füleki színésznőt. Szerepet kínál neki készülő filmjében, a Pentchóban.
TÁRCA A SZALONBANHét: Lilla
Lilla ma közömbös. Alig élvezhető uzsonnákat készít, megeszi a hetedik kocka csokoládét, ezt a kockát most meglepően élvezte, a szokásosnál néhány perccel később is indul el munkába miatta.
Az utóbbi időben – mivel a napokban jelenik meg az új regényem, a Szirén – a legtöbb időt a szerzői korrektúrával töltöttem.

A nap mondata»

Ružena Szabová,a Specializált Bíróság bírója a faliújságtender-ügyben hozott ítélet indoklásában