Vrabec Mária

2017. október 19., csütörtök 22:13

Egészségtelenül táplálkozunk, túl sok alkoholt fogyasztunk és dohányzunk – ezért halunk meg annyian civilizációs betegségekben. Az Egészségügyi Világszervezet pár napja közzétett jelentése szerint minden szocialista utódállamban lehangoló a helyzet.

2017. október 12., csütörtök 23:55

Farkas Iván az MKP egyik legtapasztaltabb politikusa, tizenhét éve dolgozik különböző választott tisztségekben. Az érdekképviselet minden szintjét megjárta, a pozsonyi parlamenttől a Nyitra-megyei önkormányzaton át a muzslai polgármesterségig – ha valakiről, róla biztosan elmondható, hogy otthonosan mozog ebben a közegben.

2017. október 12., csütörtök 23:42

A szlovákiai fiatalok jól elvannak otthon. Európai viszonylatban azok közé tartoznak, akik a legkésőbb hagyják el a szülői házat. Az Európai Unió Statisztikai Hivatalának (Eurostat) nemrég közzétett felmérése szerint csak harminc felett önállósodnak, hasonlóan, mint a magyarok, az olaszok, a horvátok és a máltaiak.

2017. október 12., csütörtök 13:15

A szlovákiai fiatalok jól elvannak otthon. Európai viszonylatban azok közé tartoznak, akik a legkésőbb hagyják el a szülői házat.

2017. október 11., szerda 11:07

Ha a tárca irányításával ideiglenesen megbízott minisztereket is beszámítjuk, az elmúlt nem egész huszonhét év alatt húszan váltották egymást az oktatásügyi minisztérium élén.

2017. október 6., péntek 08:10

Azért bátorkodom Önökhöz fordulni tanácsért, mivel állandó olvasója vagyok a Vasárnapnak, s mivel Győrben élek és dolgozom 12 éve, mindig megtalálom a módját, hogy beszerezzem, annyira szeretem gazdag, sokrétű tartalma és érdekes, olvasmányos stílusa miatt.

2017. október 5., csütörtök 22:14

Főzni az tud, aki szeret, és aki szeret, az tud is. Ezt a következtetést vontam le a Nagy Zsófiával folytatott beszélgetésből, na meg abból, mennyire finom volt az a szilvalekvárral töltött fahéjas fánk, amit nekünk sütött. De nem csak a süteménye volt nagyon élvezetes, hanem az is, ahogy a sütésről, főzésről beszélt.

2017. október 5., csütörtök 22:10

Azért bátorkodom Önökhöz fordulni tanácsért, mivel állandó olvasója vagyok a Vasárnapnak, s mivel Győrben élek és dolgozom 12 éve, mindig megtalálom a módját, hogy beszerezzem, annyira szeretem gazdag, sokrétű tartalma és érdekes, olvasmányos stílusa miatt.

2017. október 5., csütörtök 21:58

Ha a tárca irányításával ideiglenesen megbízott minisztereket is beszámítjuk, az elmúlt nem egész huszonhét év alatt húszan váltották egymást az oktatásügyi minisztérium élén. A legtöbben alig egy-két évig bírták, nem csoda, ha ennyi idő alatt semmiféle programot, ne adj’ isten reformot nem lehetett véghezvinni.

2017. szeptember 28., csütörtök 23:33

Ha igaz, hogy a politikában az tudja megőrizni az egyéniségét, aki rendes családi életet él, hétköznapi örömökkel és olykor embert próbáló gondokkal, akkor Rigó Konrádéknál minden rendben van. A fiatal kulturális államtitkárt mindennap három gyerek várja haza a felesége mellett, és annyi minden történik a családban, hogy politikáról otthon szó sem esik.

Oldalak

Feliratkozás Vrabec Mária csatornájára