Sztárunk

2018. április 5., csütörtök 23:59

Párhuzamos utakon jár. Színészi szárnyait vígszínházi előadásokban bontogatja. Oféliát játssza a Hamletben, Kern András partnere két Woody Allen-komédiában és egy Feydeau-bohózatban. Televíziós műsorvezetőként az M2 Petőfi Én vagyok itt című kulturális műsorában látható. Réti Nóra itt is, ott is két lábbal áll. És mindkét helyen a figyelem központjában.

 

2018. március 30., péntek 10:00

A nyulas lány

 

2018. március 29., csütörtök 22:36

Elsőként A Pál utcai fiúk „ügyes kezű” Kolnayja kötődik a nevéhez, aki pillanatok alatt kikaparja a gittet bármelyik ablakból. Még a komfortábliéból is, amellyel orvos édesapja jár a betegekhez. Tóth András, a Molnár Ferenc regénye nyomán készült, nagy sikerű vígszínházi zenés játék egyik hőse tavaly szerződött a Szent István körúti társulathoz.

2018. március 28., szerda 11:20

Nem szívtipró

2018. március 22., csütörtök 21:41

Két műfajban is királyi trónja van hazájában: ikonikus alakja a francia filmnek, és megkerülhetetlen alakja a francia sanzonnak. A legnépszerűbb franciákat is ő formálta meg. Előbb Pierre abbét, most pedig Jacques Cousteau-t, a legendás tengerkutatót. Lambert Wilson nem követi sem a belmondói, sem a deloni vonalat.

2018. március 16., péntek 09:30

A másik Affleck

 

2018. március 15., csütörtök 23:02

Két Affleck van Hollywoodban. Rendezőként és forgatókönyvíróként is Oscar-díjas az egyik, színészként kapta meg ugyanezt az elismerést a másik. Ben és Casey. Három év különbséggel születtek, s bár gyerekszínészként indultak mindketten, a fiatalabb Affleck, Casey a New York-i Columbia Egyetemen fizikából, csillagászatból és nyugati filozófiából szerzett diplomát.

2018. március 8., csütörtök 22:46

Gyerek volt még, kiskamasz, amikor a Sorstalanság főszerepét játszotta. Sok helyre eljutott a filmmel, a világ több fesztiváljára. Mégsem akart színész lenni. Sportolt, fotózott. Digitális fényképezőgépét első rendezőjétől, Koltai Lajostól kapta, az analógot Kertész Imrétől.

2018. február 22., csütörtök 22:26

Fekete tüllben pompázott Cannes vörös szőnyegén, tűzpiros selyemben Karlovy Vary fesztiválpalotájában. Ő volt a tavalyi nyitógála gólyalábú szőkesége. A világ egyik leghíresebb topmodellje: Karolína Kurková. Épphogy csak feltűnt, már ölelte is egy másik szőke: Uma Thurman, a Kill Bill vadító amazonja.

2018. február 16., péntek 08:10

Frissen összeforrva érkezett Karlovy Vary legutóbbi fesztiváljára Jeremy Renner, A bombák földjén és A Bourne-hagyaték Oscar-jelölt sztárja. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy egyetlen perc alatt elnyerje a fesztiválközönség rokonszenvét. 

Oldalak

Feliratkozás Sztárunk csatornájára