Sztárunk

2018. január 11., csütörtök 21:30

Gyorsan megszerette őt a kamera. Gimnazista volt, amikor a Rokonokban, Szabó István alkotásában egy népes asztaltársaság tagjaként először tűnt fel a mozivásznon. Törőcsik Franciska akkor már tudta: nemsokára színészi pályára lép.

2017. december 28., csütörtök 16:39

Bársony a hangja, karcos az egyénisége. Vagány, szókimondó ember érzékeny lélekkel. A zenéhez mindig köze volt, felnőtté kilencévesen vált. Ízig-vérig énekesnő. Amíg nem ismertük, másoknak vokálozott, vagy egyszerűen kölcsönadta a hangját. Aztán jött a nagy berobbanás. 2003, Megasztár. Oláh Ibolya azóta őrzi kivívott helyét.

 

2017. december 2., szombat 00:36

Könnyű volt megismerkedniük. Szomszédok voltak Londonban. Trudie Styler huszonhat éves volt akkor, Gordon Matthew Thomas Sumner huszonkilenc. Zenész és színésznő. Új hullámos zenekarban énekel a férfi, televíziós sorozatokban játszik a nő. Szerelem sokadik látásra.

2017. december 1., péntek 08:05

Sting asszonya

2017. november 16., csütörtök 23:15

Idol volt, a hetvenes évek magyar filmjeinek, főleg Szabó István alkotásainak elmaradhatatlan hőse. Megnyerő külsejével, kellemes orgánumával, fényes intellektusával értelmiségi figurák tucatjait játszotta el. Jancsó Miklós is többször hívta. Mára klasszikus alkotások ikonikus alakja lett.

2017. november 2., csütörtök 22:43

Tíz évig magyarul játszott, budapesti színésznő volt. Szerződtetett tagja a Bárka Színháznak. Most szerepekre hívják különböző előadásokba Pozsonyban. Művészi ereje szlovák nyelven is átütő. Köreit, amióta hazajött, szabadon futja. Színészi sorsát Varga Anikó maga irányítja. De a filmrendezők így is megtalálják.

 

2017. október 9., hétfő 09:01

„Csak három kérdés.” Ezt az üzenetet kapom szombat délben, a Karlovy Vary-i fesztivál sajtótitkárától a délután háromra ígért Uma Thurman-interjú előtt.

2017. október 5., csütörtök 22:07

„Csak három kérdés.” Ezt az üzenetet kapom szombat délben, a Karlovy Vary-i fesztivál sajtótitkárától a délután háromra ígért Uma Thurman-interjú előtt. Kettőkor újabb üzenet jön. „A színésznő nem óhajt interjúzni senkivel.” Vagyis felejtsem el. Négykor fordul a kocka. Mégis lehet valami.

2017. október 4., szerda 13:55

Nincs rajta semmi különös. Nem is akarja, hogy legyen. De ha kamera elé áll, mágnesként vonzza a tekinteteket.

2017. szeptember 28., csütörtök 23:38

Nincs még egy ilyen „észrevétlen” világsztárja Ausztráliának, mint ő. Gondoljunk csak Mel Gibsonra vagy Hugh Jackmanre! Egyikük sem tudna beleolvadni az utca népébe. Geoffrey Rush arca viszont olyannyira hétköznapi, hogy sokszor felismerhetetlen. Nincs rajta semmi különös. Nem is akarja, hogy legyen.

Oldalak

Feliratkozás Sztárunk csatornájára