Sztárunk

2018. szeptember 20., csütörtök 21:37

Rengeteg minden történt azóta, hogy utoljára találkoztunk. Színpadon és a kamerák előtt, sőt a magánéletben is – közben megnősült, elszomorítva csodálóinak százait. A már befutottakon kívül új sorozatot kezdett forgatni, nekifutáskor nem sejtve, hogy az Apukák mennyire népszerű lesz. S vele az egyik apuka a négy közül – Braňo Deák.

 
2018. augusztus 31., péntek 10:27

A szabadkai befutó

 

2018. augusztus 31., péntek 01:01

Mindene megvan ahhoz, hogy uralja a mozivásznat. Megnyerő arc, hibátlan alak, markáns egyéniség. Kovács Tamást elsőként mégsem a filmesek fedezték fel. Nívós sorozatokban lépett a nagyközönség elé, de színpadi szerepeiben is bizonyítani tudta: nemzedékének egyik legígéretesebb tehetsége.

 
2018. augusztus 16., csütörtök 22:27

Újabb történelmi hőst, az igazságharcos Petur bán szerepét kapta az elmúlt évadban Mokos Attila a komáromi Jókai Színházban. Tavasszal filmbemutatója is volt. Martin Šulík A tolmács című alkotásában Jiří Menzel és Peter Simunischek mellett játszott izgalmas szerepet. 

2018. augusztus 9., csütörtök 23:42

Ő az első magyar színésznő, akit az amerikai Variety magazin Európa tíz jeles filmese között jegyez. 2017 hozta ezt az elismerést Tenki Rékának. Idén februárban Berlinben már Európa tíz legígéretesebb fiatal színésze között mutatkozott be. 

2018. július 12., csütörtök 22:47

Ez volt az első közös fotózásuk. Útban Budapest felé, egy félreeső kavicsos úton, tóparti idillel. Komáromban, a Jókai Színházban nem egy darabban játszottak már együtt. Filmjük is van közös. Ott anya és lánya kapcsolatba kerültek. Magánemberként barátnők. Bandor Éva és Bárdos Judit. 

2018. június 21., csütörtök 21:43

Véres történet. A múlt század talán leghírhedtebb magyar bűnesete. A Léderer-ügy. A pénzéhes, kegyvesztett csendőrtiszt, Léderer Gusztáv és a kizsákmányoló nagyiparos, a háborús szállítóként meggazdagodott Kodelka Ferenc páratlan drámája a horthysta fehérterrorból éppen kikecmergő Magyarországon. 

2018. június 14., csütörtök 22:03

Sztárjátékosa lehetett volna a cseh jégkorong-válogatottnak, ha nem fordít hátat a sportnak. Minden adottsága megvolt ahhoz, hogy bekerüljön a legjobbak közé. Máshogy döntött. Tetoválni kezdett. Absztrakt rajzaival stílust teremtett. Első látásra beazonosítható, eredeti stílust. 

2018. június 7., csütörtök 21:58

Nem kísérti őt a múlt. Jövőt kovácsol belőle. A jelen: kellékesként dolgozik nagy, nemzetközi produkciókban. De ha szerepre hívják, ugrik. Mundruczó Kornél fedezte fel őt a magyar filmnek, játszott nála az Aftában, a Szép napokban, a Fehér Istenben, a Jupiter holdjában. 

2018. május 31., csütörtök 22:41

Színésznő, aki belső kényszerből ír, mert „kidől a fülén a sok történet”. Színésznő, aki boldogan gyűjt, keres, gyúr és szerkeszt, mert „a színházért mindent”. A párja, életének társa is író ember: Parti Nagy Lajos. Az ő nőalakját, Sárbogárdi Jolánt nyolc évig játszotta Bíró Kriszta az Örkény Színházban. 

Oldalak

Feliratkozás Sztárunk csatornájára