otthon

2017. október 12., csütörtök 23:42

A szlovákiai fiatalok jól elvannak otthon. Európai viszonylatban azok közé tartoznak, akik a legkésőbb hagyják el a szülői házat. Az Európai Unió Statisztikai Hivatalának (Eurostat) nemrég közzétett felmérése szerint csak harminc felett önállósodnak, hasonlóan, mint a magyarok, az olaszok, a horvátok és a máltaiak.

2017. október 12., csütörtök 13:15

A szlovákiai fiatalok jól elvannak otthon. Európai viszonylatban azok közé tartoznak, akik a legkésőbb hagyják el a szülői házat.

2017. augusztus 11., péntek 00:36

Ne csak a szállásfoglalásra, csomagolásra legyen gondunk, hanem arra is, mit hagyunk otthon. A betörők ugyanis nem nyaralnak: nekik júliusban és augusztusban akad a legtöbb dolguk. Évek óta a nyári szünidőben rámolják ki a legtöbb lakást, és még csak nem is kell nagyon megerőltetniük magukat.

2016. június 20., hétfő 10:00

A gyermekszoba berendezésekor nemcsak az azt kell szem előtt tartani, hogy mutatós és színes legyen. 

2016. május 6., péntek 08:00

A 19. század végén kialakult neobarokk stílussal rokon belsőépítészeti és lakberendezési tendencia csupán néhány éve, a minimalizmus ellentéteként jelent meg.

2016. április 29., péntek 00:42

A lakberendezési stílusok közül már többfélével foglalkoztunk magazinunkban: szó volt a klasszikusról, vidékiről, minimálról, mediterránról, provence-iról, a high-techről és az indusztriálról. Ezúttal a neobarokkal ismerkedünk meg közelebbről.

2016. január 4., hétfő 00:41

Adventkor szinte minden háznál előveszik szép lassan a karácsonyi díszeket. Az ajtók, fogantyúk, asztalkák, komódok, kosarak és az üres falfelületek alkalmasak arra, hogy kisebb-nagyobb dekoráció kerüljön rájuk.

2015. szeptember 23., szerda 10:18

Szűk folyosók, felszabdalt terek, parányi konyha, aprócska mosdó. A legtöbb esetben ezekkel találkozhat az a fiatal, aki kis lakásba költözik. Praktikus és kreatív ötletekkel azonban a kevésbé jó tulajdonságokkal megáldott lakásból is kellemes otthont lehet varázsolni.

2015. szeptember 3., csütörtök 22:50

Bár még tart a nyár, a belsőépítészettel foglalkozó és lakberendezési cikkeket árusító cégek sorra jelentetik meg a következő idény katalógusait, melyek tele vannak sajátos, a hagyományosra épülő vagy éppen teljesen újszerű, meghökkentő ötletekkel.

 

2014. január 24., péntek 13:27

Kihirdette a 2014-es év színét a Pantone színtechnológiai vállalat. A tavalyi smaragdzöld után a ragyogó orchidea – Radiant Orchid –, azaz a lilásrózsaszín került sorra. A Pantone abszolút szaktekintély, a professzionális színszabványok irányadója a formatervezés összes területén. 2014-ben előrejelzése szerint minden – lakástextil, smink, női és férfiruha – halványlilába borul.

Oldalak

Feliratkozás otthon csatornájára