nyári szünidő

2017. augusztus 11., péntek 00:36

Ne csak a szállásfoglalásra, csomagolásra legyen gondunk, hanem arra is, mit hagyunk otthon. A betörők ugyanis nem nyaralnak: nekik júliusban és augusztusban akad a legtöbb dolguk. Évek óta a nyári szünidőben rámolják ki a legtöbb lakást, és még csak nem is kell nagyon megerőltetniük magukat.

2016. augusztus 4., csütörtök 22:32

Hát ez a kalandtábor valami fantasztikus volt! Igaz, csak egy-egy napot voltam ott, mégis csodálatosan éreztem magam, s annyi új barátom lett, hogy el se hinnétek. Remélem, jövőre ismét találkozom velük, és azt is, hogy továbbra is küldenek nekem rajzokat. Ahogy ti is.

2015. június 25., csütörtök 17:30

Pár nap múlva kezdődik a nyári szünet, amit a gyerekek türelmetlenül várnak, sok szülő számára azonban komoly fejtörést okoz, hogy milyen nyaralást válasszanak csemetéikkel. 

2014. augusztus 29., péntek 12:39
Kassa |

Javában zajlik a felújítás és a karbantartás több Kassa megyei középiskolában.

2014. augusztus 5., kedd 11:15
Dunaszerdahely |

Félidejéhez érkezett a nyári szünet, amely a Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség tagjai számára a gondtalan, felszabadult tábori élettel egyenlő.

2014. július 11., péntek 12:00

Kedves Olvasóink! Várjuk írásaikat, véleményüket, s a tisztességgel megírt véleményeket közöljük e rovatban akkor is, ha nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, véleményét. A közlésre érdemes levelek beérkezés vagy téma szerint és szerkesztve jelennek meg. Rövid megjegyzéseiket SMS-ben is várjuk, a 6663-as mobilszámon. A beküldés módja: KOP(szóköz)szöveg, név (legfeljebb 160 leütés). A visszaigazoló SMS ára 0,50 € áfával. Legyen eredményes a hetünk!

2014. július 4., péntek 23:30

Pedagógus vagyok, és a tanév végén megkapom a felmondásomat. Azt szeretném tudni, kitölthetem-e a nyári szünidő alatt a három hónapos felmondási időt. Tisztelettel: V. L.

Feliratkozás nyári szünidő csatornájára