Kambodzsa

2017. október 13., péntek 17:19
Phnompen |

Betiltotta a kambodzsai kulturális és művészeti minisztérium a Kingsman: Az aranykör című akciófilm forgalmazását, mert a film ádáz drogbárója egy kambodzsai templomban talál menedéket.

2017. szeptember 18., hétfő 17:15
Los Angeles |

Angelina Jolie First They Killed My Father (Először az apámmal végeztek) című filmjét nevezte a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjára Kambodzsa.

2017. július 31., hétfő 12:07
Los Angeles |

A főszerepre esélyes gyerekeket arra csábították, hogy vegyenek el pénzt egy asztalról. Később "rajtakapták" őket és elvették tőlük a pénzt, közben figyelve a reakcióikat és arra kérték őket, találjanak ki egy kifogást, miért loptak.

2017. június 21., szerda 11:46

Eddigi utunk csúcspontja. Piszkosul jó hely.

2017. június 16., péntek 00:22

Eddigi utunk csúcspontja. Piszkosul jó hely. A turistáknak ilyeneket szoktam mondani: very safe (nagyon biztonságos), the people are very kindly (az emberek nagyon kedvesek), peaceful and helpful (békések és segítőkészek), the food is very good (nagyon jó az étel). Meg hasonlókat.

2017. április 18., kedd 00:00

Semmihez sem fogható hangulat, fantasztikus ételek, mézédes gyümölcsök, megannyi látnivaló, kulturális feltöltődés, masszázs és tuk-tuk (helyi háromkerekű taxi) minden mennyiségben, hangulatos piacok és természetesen az elmaradhatatlan napsütötte tengerpart – s mindez megfizethető áron. Röviden ez az, ami Délkelet-Ázsiába, Thaiföldre és környékére húz bennünket.

2016. november 23., szerda 00:03

A turisták biztonsága és a műemlékek védelme érdekében kitiltották a távirányított, légi felvételeket készítő drónokat a kambodzsai Angkor régészeti parkból. A tilalomról szóló rendeletet a közelmúltban írta alá az angkori műemlékegyüttest gondozó kambodzsai hatóság vezérigazgatója, Szum Map.

2016. november 4., péntek 10:39

Aki még nem tudja, hol pihenjen télen, csak annyit tud, hogy kulturális feltöltődéssel színesített, egzotikus nyaralásra vágyik, kedvező áron, akkor annak egy remek tippel szolgálunk. Mit szólna egy délkelet-ázsiai utazáshoz? Mutatjuk, hogyan szervezhető meg egy ilyen kirándulás, olcsón, ugyanakkor magas színvonalon!

2016. július 8., péntek 12:31

Kizárólag megfelelő öltözékben léphetnek be a látogatók augusztustól a világörökséghez tartozó 12. századi templomegyüttes, a kambodzsai Angkorvat területére.

2015. augusztus 11., kedd 11:04

Aki ázsiai körutazást tervez, annak most érdemes foglalni az Ázsián belüli utazásokra, hiszen az Air Asia fapados most 4 eurótól kínál repülőjegyeket népszerű ázsiai célállomásokra, köztük Langkawi szigetre.

Oldalak

Feliratkozás Kambodzsa csatornájára