Cannes

2017. október 13., péntek 16:29

Azért (is) lehet örülni, hogy ez a film kapta idén Cannes-ban a fődíjat, mert elsősorban azt a réteget parodizálja, kritizálja, amely azért ül be a moziba, hogy lássa a cannes-i fődíjas alkotást. 

2017. augusztus 7., hétfő 15:06

Molnár Ferenctől az „égi és földi szerelmet” kapta, Déry Tibortól talán a legszebb, de biztosan a legnehezebb szerepét, Karinthy Frigyestől a legfényesebb, versben megírt hódolatot. 

2017. július 18., kedd 15:01

Júlia a szívére hallgat. Nem az apja által kiszemelt Paris grófot választja. Rómeóval esküszik meg titokban. Döntéseiben megingathatatlan. Júlia kedvéért Bárdos Judit egy kétrészes tévéfilm főszerepét engedte el.

2017. június 19., hétfő 09:16

Nem is tudom, micsoda vonta el. S hogy elvonta-e, vagy inkább ráterelte. A lényeg, hogy amióta a TV Okóban olvastam a Varga Anikóval készült interjút, azon kapom magam, hogy vagy vele, vagy a főszerkesztővel beszélgetek, néha félhangosan is.

2017. június 16., péntek 00:19

Vendége volt már nem egy rangos fesztiválnak. Meghívták Pekingbe, Karlovy Varyba, Belgrádba. Legfrissebb filmjével, a Kristóf Györggyel forgatott Outtal a francia Riviérán töltött három napot. Bandor Éva Cannes vörös szőnyegén svájci csipkében pompázott a világ különböző pontjairól odasereglett fotósok sorfala előtt.

 

2017. június 15., csütörtök 13:15

Legfrissebb filmjével, a Kristóf Györggyel forgatott Outtal a francia Riviérán töltött három napot. Bandor Éva Cannes vörös szőnyegén svájci csipkében pompázott a világ különböző pontjairól odasereglett fotósok sorfala előtt.

2017. június 12., hétfő 11:46

Ott ünnepelték idén is, ahol színészi pályája legnagyobb elismeréseit kapta: Cannes-ban, a világ legrangosabb fesztiválján. 

2017. június 9., péntek 01:31

Ott ünnepelték idén is, ahol színészi pályája legnagyobb elismeréseit kapta: Cannes-ban, a világ legrangosabb fesztiválján. A Maár Gyulával forgatott Déryné, hol van? 1976-ban itt hozta el számára a legjobb női alakítás díját. Két évvel később ugyanitt már életműdíjjal jutalmazták.

2017. június 5., hétfő 15:26

Legfrissebb filmjével, a Kristóf Györggyel forgatott Outtal a francia Riviérán töltött – a filmben a lányát alakító Bárdos Judittal együtt – három napot.

2016. augusztus 12., péntek 12:04

Cannes vezetése ugyanis betiltotta a burkini, vagyis az egész testet elfedő fürdőruha viselését a tengerpartokon. Az új szabály szerint kitiltják a tengerpartról azokat, akik nem "a Francia Köztársaság alapelvét képező szekularizmusnak és a jó szokásoknak megfelelő fürdőruhát" viselnek.

Oldalak

Feliratkozás Cannes csatornájára