Bandor Éva

2017. június 19., hétfő 09:16

Nem is tudom, micsoda vonta el. S hogy elvonta-e, vagy inkább ráterelte. A lényeg, hogy amióta a TV Okóban olvastam a Varga Anikóval készült interjút, azon kapom magam, hogy vagy vele, vagy a főszerkesztővel beszélgetek, néha félhangosan is.

2017. június 18., vasárnap 20:00

A nagyjából szemmagasságban futó polcrendszer ötlete helytakarékos megoldásként lányuk, Fanni érkezése után született meg – mondja a Jókai Színház művésznője, akit arra kértünk, mutassa meg a könyvespolcát, és meséljen meghatározó olvasmányélményeiről.

2017. június 16., péntek 00:19

Vendége volt már nem egy rangos fesztiválnak. Meghívták Pekingbe, Karlovy Varyba, Belgrádba. Legfrissebb filmjével, a Kristóf Györggyel forgatott Outtal a francia Riviérán töltött három napot. Bandor Éva Cannes vörös szőnyegén svájci csipkében pompázott a világ különböző pontjairól odasereglett fotósok sorfala előtt.

 

2017. június 15., csütörtök 13:15

Legfrissebb filmjével, a Kristóf Györggyel forgatott Outtal a francia Riviérán töltött három napot. Bandor Éva Cannes vörös szőnyegén svájci csipkében pompázott a világ különböző pontjairól odasereglett fotósok sorfala előtt.

2017. június 5., hétfő 15:26

Legfrissebb filmjével, a Kristóf Györggyel forgatott Outtal a francia Riviérán töltött – a filmben a lányát alakító Bárdos Judittal együtt – három napot.

2017. május 23., kedd 12:32
Cannes |

Rendőrségi fogdában töltötte a premierbuli éjszakáját Cannes-ban Kristóf György rendező, akinek első játékfilmje képviseli Szlovákiát a nemzetközi filmfesztivál versenyporgramjának Un Certain Regard szekciójában. 

2017. május 10., szerda 18:20

A szerelem hálás téma, a költészet mozgatója, a prózai művek legtutibb szüzséje, mert mindenki magát keresi a szerelmi történetekben. Ha színpadon látja őket, akkor is.

2016. augusztus 10., szerda 15:46

Ez volt élete ötödik filmfesztiválja. Karlovy Vary. Előtte Pilsenben járt a Szeress, vagy menj el, Trencsénteplicen a Nők a férjem életéből, Miskolcon és Pekingben a Gyermekek című filmmel. Bandor Éva külön tapsot kapott a fesztiválpalota közönségétől.

2016. augusztus 4., csütörtök 22:20

Ez volt élete ötödik filmfesztiválja. Karlovy Vary. Előtte Pilsenben járt a Szeress, vagy menj el, Trencsénteplicen a Nők a férjem életéből, Miskolcon és Pekingben a Gyermekek című filmmel. Karlovy Varyba magánemberként korábban is eljutott. Csehországi rokonlátogatása után, a párjával.

2015. szeptember 21., hétfő 10:27

Jan Hřebejk, az Élet mindenáron, a Kuckók, a Mézeshetek és több más, sikeres cseh film rendezője most forgatott először Pozsonyban. Bandor Éva, a Komáromi Jókai Színház nemrég Pekingben díjazott művésze most dolgozott először Hřebejkkel.

Oldalak

Feliratkozás Bandor Éva csatornájára