Sport

Monte-Carlo |

A hatvanadik körben az alagút bejárata előtt Button és Pascal Wehrlein ütköztek, utóbbi autója az oldalára borulva csúszott a falnak. 

New York | Cristiano Ronaldo a világ legjobban kereső labdarúgója az amerikai Forbes magazin friss listája szerint.
A hírről megkérdeztük Világi Oszkár klubtulajdonost is. „Minden edzőváltással kapcsolatos információt a klub szokott kommunikálni, nem a Nemzeti Sport” – reagált megkeresésünkre a DAC tulajdonosa. 
London | Az Arsenal nyerte a labdarúgó FA Kupát, miután a szombati, Wembley Stadionban megrendezett fináléban 2-1-re legyőzte a bajnok Chelsea-t.
Budapest | A Budapest Honvéd története 14. bajnoki címét szerezte meg szombaton, mivel 1-0-ra legyőzte a vendég Videotont a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójának döntővé előlépő rangadóján.
Berlin | A Borussia Dortmund labdarúgócsapata nyerte a Német Kupát, miután a szombati döntőben 2-1-re legyőzte az Eintracht Frankfurtot.
A Barcelona labdarúgócsapata nyerte a spanyol Király Kupát azzal, hogy a szombat esti döntőben 3-1-re legyőzte az Alavést a madridi Vicente Calderón Stadionban.
Párizs | Rafael Nadal jó esélyekkel indul a 10. trófeájáért, míg a nőknél nincs igazi favorit a vasárnap kezdődő 116. francia nyílt teniszbajnokságon.
Tizenhat bajnoki után megszakadt a DAC veretlenségi sorozata, a sárga-kékek 2:0-ra kaptak ki a labdarúgó Fortuna Liga 33., utolsó fordulójában.

A nap mondata»

Andrej Danko (SNS) házelnök reakciója a tényre, hogy az RTVS igazgatójelöltjei közül négyet ismer