Panoráma

Budapest |

Volt telitalálat a hatos lottón, több mint egymilliárd forint, csaknem 3,5 millió euró a főnyeremény.

Augusztus 20. államalapító Szent István király ünnepe, nemzeti ünnep, Magyarország hivatalos állami ünnepe, egyben az új kenyér ünnepe. De mi köze hozzá a Habsburgoknak?
Budapest | Magyarországszerte és a határon túl is tartanak ünnepségeket, családi és egyházi rendezvényeket vasárnap az augusztus 20-ai állami ünnep, Szent István napja alkalmából. 
London | Mérgező antimonnal volt szennyezett a fejlett vízvezeték-rendszeréről híres római birodalom ivóvize oly mértékben, hogy napi szinten okozhatott hasmenést, hányást és hosszú távon máj- és vesekárosodást.
Los Angeles | Szexuális támadások áldozatainak segítő szervezetet támogat Taylor Swift, az amerikai popénekesnő a David Mueller egykori rádiós dj ellen indított molesztálási perének megnyerését követően ígérte meg, hogy segíteni fogja ezeknek a szervezeteknek a munkáját.
A Google-nek sokba kerül, hogy az ő keresőjük lehessen az alapértelmezett iOS-en is – írja az Indiatimes. A cég évi 3 milliárd dollárt fizet a rivális Apple-nek.
London | Betontömbök, homokzsákok, utcákat eltorlaszoló járművek - ezeket a megoldásokat választották az európai országok hatóságai, hogy megvédjék a lakosságot a gázolásos merényletektől, amelyeknek immár több európai város - legutóbb csütörtökön Barcelona - volt a célpontja.
Az Egészség augusztus huszonegyedikén, hétfőn megjelenő számának tartalmából.
Andrej Danko SNS-elnök kiszámíthatatlansága, illetve a pártban elrendelt hírzárlat miatt egyelőre nem lehet tudni, ki válthatja Peter Plavčant az oktatási tárca élén.