Panoráma

Utolsó előadásával búcsúzott közönségétől a 146 év után megszűnő Ringling Brothers amerikai cirkusz: múlt vasárnap este a New York-i Uniondale-ben nagyszabású tűzijátékkal zárták a fellépést.

Brookhaven | Nyolc halottja van egy gyilkosságsorozatnak Mississippi amerikai államban, a hatóságok egy gyanúsítottat elfogtak - közölték vasárnap a helyi hatóságok.
Barack Obama a bőréhez, Donald Trump meg a hajához illő színt választott.
Elveszett a We the Kings amerikai rockegyüttes basszusgitárosának hangszere a British Airways számítógépes hálózatának hibája miatti káoszban.
Berlin | Egy 36 éves férfi mintegy 9 ezer eurót vitt magával kis címletű bankjegyekben, amikor a szatyrot elveszette az A9-es autópályán.
Nem mindennapi kiállítás eleveníti fel a kassai és a kelet-szlovákiai sörfőzés történetét, amely talán elsősorban a férfiakat szólítja meg. Címe: Gyerünk egy… 
Budapest | Kamionnal ütközött egy általános iskolás gyerekeket szállító autóbusz Budapest XVI. kerületében pénteken, három gyerek könnyebben megsérült.
Kecskemét | Az 5. század első felére tehető hunkori, módos férfi ritkaságszámba menő sírját tárják fel régészek a Mercedes újabb gyárának tervezett területén, Kecskemét határában.
1
A versnek már a címe is sokatmondó: Túlélték, mégis meghaltak. Előadja: Gálvölgyi János 

A nap mondata»

Andrej Danko (SNS) házelnök reakciója a tényre, hogy az RTVS igazgatójelöltjei közül négyet ismer