Téma

2017. augusztus 17., csütörtök 21:53

 Átlagosan napi 20–30 dekagrammot, azaz két–három szeletet fogyasztunk belőle, mert hagyományos ételeinkhez – például a gulyáshoz, lecsóhoz – ez illik, vagy mert vele lehet a legjobban kitunkolni a pörköltszaftot, és mert egyszerűen szeretjük.

2017. augusztus 11., péntek 00:36

Ne csak a szállásfoglalásra, csomagolásra legyen gondunk, hanem arra is, mit hagyunk otthon. A betörők ugyanis nem nyaralnak: nekik júliusban és augusztusban akad a legtöbb dolguk. Évek óta a nyári szünidőben rámolják ki a legtöbb lakást, és még csak nem is kell nagyon megerőltetniük magukat.

2017. augusztus 4., péntek 08:00

A szünidő alatt hetente több tucat gyerekhez riasztják a mentőt, mert a tinik, finoman szólva időnként eszméletlenre isszák magukat 

2017. augusztus 3., csütörtök 23:53

A szünidő alatt hetente több tucat gyerekhez riasztják a mentőt, mert a tinik, finoman szólva időnként eszméletlenre isszák magukat. Annak idején az érettségi után fogyasztottam el az első pohár szeszes italt, a gimnázium mosdójában bontottunk fel egy palack pezsgőt ünnepélyesen.

2017. július 27., csütörtök 22:25

Bevallom, sosem gondoltam, hogy egy medvének bicikliznie kellene, egy tigris dolga az volna, hogy tüzes karikákon ugráljon át, vagy hogy van abban bármi szórakoztató, ha egy elefánt dobszóra menetel.

2017. július 24., hétfő 14:38

Azt gondolnánk, nyáron táplálkozunk a legegészségesebben, hiszen itt a rengeteg gyümölcs, zöldség, hal, aztán kiderül, hogy ennek az ellenkezője igaz.

2017. július 14., péntek 17:27

Nyáron bekeményít a Szlovák Szociális Biztosító, és szigorúbban ellenőrzi betegszabadságon lévő ügyfeleit. A tapasztalatok szerint ugyanis nyáron többen íratják ki magukat azért, hogy felújíthassák a házat, rendbe tegyék a kertet, befőzzenek, vagy vigyázzanak az unokákra.

2017. július 14., péntek 08:10

Nyáron bekeményít a Szlovák Szociális Biztosító, és szigorúbban ellenőrzi betegszabadságon lévő ügyfeleit 

2017. július 7., péntek 00:37

- avagy hogyan (nem) érdemes gyerekkel nyaralni. Bevallom, soha nem értettem azokat a szülőket, akik pár hónapos babákkal indulnak tengerparti nyaralásra. Az anyuka egész nap az árnyékban ül a csöppséggel, eteti, pelenkázza, legyezgeti, kenegeti, ingerült,...

2017. június 30., péntek 16:25

Huszonöt éve nem kötöttek annyian házasságot Szlovákiában, mint tavaly. Ugyan még mindig nincsenek annyian, mint a hetvenes években, de a tendencia növekszik, egyre többen gondolják úgy, hogy mégis csak érdemes hivatalosan is összekötni az életüket.

Oldalak

Feliratkozás Téma csatornájára