Lelki fröccs

2017. június 23., péntek 08:10

Amikor felületesen cseverészel az emberekkel, közben az az érzésed támad, hogy a másiknak mennyire jó. Ezt hallod. De amikor elkezdesz beszélgetni, lehull a lepel. 

2017. június 22., csütörtök 22:28

Amikor felületesen cseverészel az emberekkel, közben az az érzésed támad, hogy a másiknak mennyire jó. Ezt hallod. De amikor elkezdesz beszélgetni, lehull a lepel. Bajok, betegségek – szomorú vallomások tanúja leszel. Miért van az, hogy az ember éveken át nem képes szabadulni betegségétől, pedig annyi gyógyszert próbált már?

2017. június 16., péntek 00:14

Van egy furcsaság abban, ahogy a problémákat kezeljük, legyen az családi gond, a szeretet, a társaság hiánya vagy csak egyszerű fáradtság. Legtöbbször nem megoldjuk őket, hanem tovább tetézzük. Szinte minden ember ezt teszi, mégsem veszi észre. Te is ezt teszed?

2017. június 9., péntek 01:04

Előfordult már veled, hogy tervezgetsz dolgokat, mégsem valósítod meg őket? Olyan is, hogy majdnem a tettek mezejére léptél, de valamilyen rejtélyes erő visszahúzott? Ha esetenként nehezen jutsz előbbre az életben, érdemes megnézned, hol szökik el a teremtő energia.

2017. június 2., péntek 08:05

Ki ritkán, ki gyakrabban, de belekerül olyan helyzetekbe, amikor egy megható történet felidézi a múlt szépségeit, és bár minden erőnkkel ellenkezünk, mégis elsírjuk magunkat. 

2017. június 2., péntek 00:24

Ki ritkán, ki gyakrabban, de belekerül olyan helyzetekbe, amikor egy megható történet felidézi a múlt szépségeit, és bár minden erőnkkel ellenkezünk, mégis elsírjuk magunkat. Ezt legtöbbször a jóság, a léleknemesség fokmérőjének mondják. Elvégre aki képes meghatódni, az csak jó ember lehet – állítják sokan. Jól hangzik, még sincs így. Mit üzenhetnek nekünk a nosztalgia meghatott pillanatai?

2017. május 26., péntek 08:02

Szinte minden ember a béke és nyugalom után sóvárog. Célul tűzzük ki és tanuljuk is a megnyugvás technikáit, a meditációt, az öngyógyítást, mindent, ami csak közelebb vihet bennünket a nyugalom eléréséhez. 

2017. május 25., csütörtök 22:14

Szinte minden ember a béke és nyugalom után sóvárog. Célul tűzzük ki és tanuljuk is a megnyugvás technikáit, a meditációt, az öngyógyítást, mindent, ami csak közelebb vihet bennünket a nyugalom eléréséhez. Ezek évezredek óta az emberiség rendelkezésére állnak.

2017. május 18., csütörtök 23:13

Szabadidejében mindenki nyugalomra vágyik. Meditálunk, energiával töltekezünk és béketeremtő módszereket kutatunk. A nagy keresésben mindenkit hibáztatunk, csak a bajok fő okozóját nem kérjük számon.

2017. május 17., szerda 10:51

Nagy bukások után szinte mindenki új életet akar kezdeni, az erőfeszítések azonban sokszor zátonyra futnak. Olyan ez, mintha egy rab szabadulni szeretne a börtönből, de lábát még mindig rablánc béklyózza. Az életben ez a lánc két dolog is lehet egyszerre, ráadásul annak ellenére, hogy kiszúrja a szemünket, nem vesszük észre.

Oldalak

Feliratkozás Lelki fröccs csatornájára