Kambodzsa

2017. július 31., hétfő 12:07
Los Angeles |

A főszerepre esélyes gyerekeket arra csábították, hogy vegyenek el pénzt egy asztalról. Később "rajtakapták" őket és elvették tőlük a pénzt, közben figyelve a reakcióikat és arra kérték őket, találjanak ki egy kifogást, miért loptak.

2017. június 21., szerda 11:46

Eddigi utunk csúcspontja. Piszkosul jó hely.

2017. június 16., péntek 00:22

Eddigi utunk csúcspontja. Piszkosul jó hely. A turistáknak ilyeneket szoktam mondani: very safe (nagyon biztonságos), the people are very kindly (az emberek nagyon kedvesek), peaceful and helpful (békések és segítőkészek), the food is very good (nagyon jó az étel). Meg hasonlókat.

2017. április 18., kedd 00:00

Semmihez sem fogható hangulat, fantasztikus ételek, mézédes gyümölcsök, megannyi látnivaló, kulturális feltöltődés, masszázs és tuk-tuk (helyi háromkerekű taxi) minden mennyiségben, hangulatos piacok és természetesen az elmaradhatatlan napsütötte tengerpart – s mindez megfizethető áron. Röviden ez az, ami Délkelet-Ázsiába, Thaiföldre és környékére húz bennünket.

2016. november 23., szerda 00:03

A turisták biztonsága és a műemlékek védelme érdekében kitiltották a távirányított, légi felvételeket készítő drónokat a kambodzsai Angkor régészeti parkból. A tilalomról szóló rendeletet a közelmúltban írta alá az angkori műemlékegyüttest gondozó kambodzsai hatóság vezérigazgatója, Szum Map.

2016. november 4., péntek 10:39

Aki még nem tudja, hol pihenjen télen, csak annyit tud, hogy kulturális feltöltődéssel színesített, egzotikus nyaralásra vágyik, kedvező áron, akkor annak egy remek tippel szolgálunk. Mit szólna egy délkelet-ázsiai utazáshoz? Mutatjuk, hogyan szervezhető meg egy ilyen kirándulás, olcsón, ugyanakkor magas színvonalon!

2016. július 8., péntek 12:31

Kizárólag megfelelő öltözékben léphetnek be a látogatók augusztustól a világörökséghez tartozó 12. századi templomegyüttes, a kambodzsai Angkorvat területére.

2015. augusztus 11., kedd 11:04

Aki ázsiai körutazást tervez, annak most érdemes foglalni az Ázsián belüli utazásokra, hiszen az Air Asia fapados most 4 eurótól kínál repülőjegyeket népszerű ázsiai célállomásokra, köztük Langkawi szigetre.

2015. július 24., péntek 14:09

A film forgatókönyvét Angelina Jolie és a 45 éves Loung Ung együtt írja, az adaptáció elkészültéből a színésznő kambodzsai születésű fogadott fia, Maddox is kiveszi a részét.

2015. május 17., vasárnap 11:24
Phnompen |

Három turistát utasítottak ki Kambodzsából azért, mert pucéran fényképezkedtek az Angkor Régészeti Parkban, a délkelet-ázsiai ország fő idegenforgalmi látványosságánál.

Oldalak

Feliratkozás Kambodzsa csatornájára